Jason Yu 11 months ago
parent
commit
c904546b06
  1. 2
      readme/su.action.md

2
readme/su.action.md

@ -412,7 +412,7 @@ Kituna kami nyarankeun tabel di luhur waé. Teu aya anu sanés.
- Wartoskeun ka batur sakuriling anjeun ngeunaan bahaya Cloudflare.
- [Bantosan ningkatkeun gudang ieu.](http://crimeflare.eu.org).
- [Bantosan ningkatkeun gudang ieu.](http://crimeflare.eu.org)
- Boh daptar, argumén ngalawan éta sareng detilna.
- [Dokumén sareng umumkeun pisan dimana aya masalah sareng Cloudflare (sareng perusahaan anu sami), pastikeun disebatkeun Repository ieu nalika anjeun ngalakukeunana](http://crimeflare.eu.org) :)

Loading…
Cancel
Save